19th Ave New York, NY 95822, USA

ΖΩΔΙΑ: 11/06 – 17/06

 

ΚΡΙΟΣ: Μην αποσυντονιστείτε και χάσετε την ψυχραιμία σας, επειδή με τη σωρεία εκκρεμοτήτων που θα υπάρχουν, δε θα μπορεί να ανθίσει ο έρωτας όπως εσείς θα θέλατε. Τίποτα δε θα μπορέσει να σας απειλήσει, εάν συνεχίσετε να προχωράτε με προσεκτικά βήματα και χωρίς επιπολαιότητες. Απλά, δώστε και στο σύντροφό σας την ευκαιρία να εκθέσει τον τρόπο σκέψης του και δε θα βγείτε χαμένοι. Θα προκληθούν δυσκολίες στο συναισθηματικό σας τομέα, αλλά θα καλυτερέψει η ψυχολογία σας και θα γεμίσετε και πάλι αισιοδοξία.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν πρέπει για κανένα λόγο να χάσετε την ψυχραιμία σας και να εκφραστείτε με λόγια που δεν αρμόζουν στο στυλ σας, αλλά ούτε και στο χαρακτήρα σας, γιατί οι επιπτώσεις θα είναι αρνητικές για εσάς. Θα μπορέσετε να πείτε τέλος στις συνεχόμενες εντάσεις που είχαν καταβάλλει την ψυχολογία σας και να βρείτε και πάλι την ηρεμία σας. Ξαναβρείτε το χαμένο σας εαυτό και αφήστε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα να σας δείξουν την αγάπη που νιώθουν για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Στις 13 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, προγραμματίστε τα ταξίδια που θέλετε ή να ρυθμίσετε τα εργασιακά σας θέματα. Συνεργασίες που εκκρεμούν, αλλά και καινούριες που διαφαίνονται στον ορίζοντα, έρχονται να σας δραστηριοποιήσουν και να αυξήσουν τα εισοδήματά σας. Προβείτε σε συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές, όμως, δε θα πρέπει να καταναλώνεστε σε όσες διαπιστώνετε ότι δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα, γιατί θα χάσετε πολύτιμο χρόνο τόσο για να πετύχετε τους στόχους σας, όσο και για να βρεθείτε με το σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στις 12 ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας και θα δραστηριοποιηθείτε έντονα στον επαγγελματικό σας χώρο και θα δείτε τις συνεργασίες σας να παίρνουν μορφή, αλλά να έχουν και διάρκεια στο μέλλον. Προσεγγίστε με θετική ενέργεια παλιούς και νέους συνεργάτες, που είναι πρόθυμοι να στηρίξουν τα σχέδιά σας και να τα κάνουν πραγματικότητα. Είναι σημαντικό να είστε περισσότερο υπομονετικοί, υπεύθυνοι και παρατηρητικοί, για να μην αισθανθείτε άβολα σε καμία περίπτωση.

ΛΕΩΝ: Στις 13 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σας και το πλανητικό σκηνικό ζητάει από εσάς να ενεργήσετε πρώτα με γνώμονα τη λογική και τη διπλωματία και μετά με το συναίσθημα σε ότι θα αφορά τα επαγγελματικά και οικονομικά σας θέματα. Προσεγγίστε με κάθε ειλικρίνεια το σύντροφό σας και σταθείτε δίπλα του στα προβλήματα που αντιμετωπίζει με πράξεις και όχι μόνο με λόγια, που θα είναι καθαρές υποδείξεις για το τι θα κάνει. Χρειάζεται τη συμπαράστασή σας και όχι συμβουλάτορα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χαλαρώστε και εισπράξτε την αγάπη που απλόχερα σας δίνουν οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας. Η ψυχολογική σας κατάσταση θα ποικίλλει και αρκετές φορές θα νιώθετε υπέρμετρο ενθουσιασμό και άλλες πάλι έντονη απογοήτευση. Αυτά τα σκαμπανεβάσματα θα δημιουργούν εντάσεις στις σχέσεις σας με τους άλλους, όμως, θα μπορέσετε εάν δε σας κυριεύσει ο φόβος να δείτε κατάματα την αλήθεια. Η τύχη δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψει, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να ρισκάρετε στα πάντα ασταμάτητα, χωρίς να προβληματίζεστε.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να ελέγχετε τις συναισθηματικές σας εξάρσεις και να πράττετε με σύνεση και λογική, για να μπορέσετε να επιτύχετε το σωστό μοντέλο επικοινωνίας. Είναι γνωστό πως η καθημερινότητα ισοπεδώνει τα συναισθήματα και λογικό να υπάρχουν μπερδέματα, όμως, το να ξεσπάσετε σε λάθος άτομα, επειδή σας εκνεύρισαν άλλοι, δεν είναι και το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε. Αποφύγετε τέτοιες είδους ενέργειες, γιατί τις περισσότερες φορές τέτοιες καταστάσεις, δημιουργούν θύτες και θύματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρείτε τρόπο να καταπολεμήσετε το κακό στη ρίζα του και θα νιώσετε αρκετά καλά. Μην παρασυρθείτε από ακραίες συμπεριφορές που θα χαλάσουν την ψυχολογία σας και θα σας κάνουν να νιώθετε άρρωστοι. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν, απλά αφήστε τα προσωρινά στην άκρη και ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Έχετε πολύ καιρό να κάνετε κάτι για εσάς και αυτό δεν είναι ότι καλύτερο για να ανεβάσετε τη διάθεσή σας. Κάντε αλλαγές, ξεκινώντας από την εμφάνισή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η σημερινή μέρα είναι υψηλών απαιτήσεων και ίσως χρειαστεί να πάρετε άμεσα αποφάσεις που θα αφορούν τη σταθερότητα των σχεδίων σας. Θέστε βάσεις για μελλοντικές εξελίξεις, κρατώντας όμως, μια επιφύλαξη για όποια σχέδια δεν έχουν μελετηθεί από όλες τους τις πλευρές. Εξετάστε την κάθε ευκαιρία που θα σας δοθεί, χωρίς να αποφύγετε την αυτοκριτική, που θα σας βοηθήσει να δείτε παραπέρα ή να ανακαλύψετε μεθόδους διαχείρισης ή βελτίωσης των οικονομικών σας. Φιλοσοφήστε λίγο τα πράγματα και βρείτε τι σας μπλοκάρει ψυχικά, ώστε να ξαναβρείτε και πάλι τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στις 16 με τον Ερμή στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Κρόνο ανάδρομο στο ζώδιό σας, θα είναι έντονοι οι ρυθμοί στον επαγγελματικό σας τομέα, που είναι αναμενόμενο πως μετά από αρκετές ώρες δουλειάς να μην έχετε διάθεση για διασκέδαση ή καινούριες γνωριμίες. Όμως, όσο και αν αισθάνεστε κουρασμένοι, δεν πρέπει να κλειστείτε στον εαυτό σας, για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε την εύνοια που θα υπάρχει στον έρωτα. Μπορεί οι ευχάριστες στιγμές να μη σας δοθούν απλόχερα, αλλά αυτές που θα σας προσφερθούν, ακόμα και αν θα είναι λίγες, θα έχουν ποιότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα υπάρξουν ευκαιρίες για καινούριες γνωριμίες, αλλά και για να νιώσετε άνετα και πιο κοντά στο σύντροφό σας όσοι είστε δεσμευμένοι. Εάν πράγματι επιθυμείτε να έρθετε πιο κοντά με το έτερόν σας ήμισυ, αφήστε στην άκρη τη διαλλακτικότητα και την εγωκεντρικότητα που σας χαρακτηρίζει και μη θεωρείτε πως σωστοί είστε μόνο εσείς, ενώ ο σύντροφός σας έχει λάθος, οπότε δεν μπαίνετε καν στον κόπο να συζητήσετε μαζί του. Οι αδέσμευτοι είναι πιθανόν να δείτε να καρποφορεί μια σχέση μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και είναι σκόπιμο να αποβάλετε όσο μπορείτε το άγχος που σας έχει καταβάλει τον τελευταίο καιρό, για να μην τη χάσετε.

ΙΧΘΥΣ: Ανεβαίνει η λίμπιντό σας και σας προσφέρει άπειρες ερωτικές στιγμές και δεν αποκλείεται πολλοί από εσάς να σκεφτείτε το ενδεχόμενο μιας συγκατοίκησης ή επισημοποίηση της σχέσης σας. Προσπαθήστε να βρείτε τις απαιτούμενες ισορροπίες στη σχέση σας και να τις τηρήσετε για να μην πιέζεστε και για να μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις που θα αφορούν το συναισθηματικό σας μέλλον. Εάν πιστεύετε πως για να αποφασίσετε τι πραγματικά θέλετε, πρέπει να βγείτε από την καθημερινότητα, τολμήστε ένα μικρό ταξίδι, μια που και τα οικονομικά σας δεν επιτρέπουν κάτι περισσότερο.

Πηγή: oroskopos.gr

Related Posts

Leave a comment