19th Ave New York, NY 95822, USA

Connected We Stand | Ένα διαφορετικό φεστιβάλ

Φέτος η Hands Up γίνεται μέρος του φεστιβάλ “Connected We Stand”, που διοργανώνεται από το Connect Your City. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ γίνονται πάρα πολλές δράσεις και ο κόσμος που συμμετέχει σε αυτές κερδίζει πόντους και δώρα. Η δική μας δράση λοιπόν, περιλαμβάνει Χριστουγεννιάτικες λέξεις και ευχές στη νοηματική γλώσσα, τα οποία καλείσαι να κάνεις κι εσύ και να τα μοιραστείς στα κοινωνικά σου δίκτυα!

Τι πρέπει να κάνεις;

• Κατέβασε την εφαρμογή Connect Your City στο κινητό σου και κάνε Εγγραφή για να μπορείς να δεις όλες τις δράσεις. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Android και iOS.

• Βρες τη δράση μας “A Christmas Sign” και παρακολούθησε τα βίντεο που έχουμε ετοιμάσει για το σκοπό αυτό!

• Διάλεξε τη λέξη ή φράση που σου αρέσει περισσότερο και βιντεοσκόπησε τον εαυτό σου καθώς την κάνεις!

• Επίλεξε το κοινωνικό δίκτυο που απολαμβάνεις να περνάς χρόνο και μοιράσου το βίντεο σου με τους φίλους σου!

• Μην ξεχάσεις να μας αναφέρεις! @handsup_agency, @connectyourcity. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις και τα hashtags #achristmassign, #connectedwestand, και #connectyourcity.

Λίγα λόγια για το φεστιβάλ

Τo CONNECT YOUR CITY, διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το φεστιβάλ «CONNECTED WE STAND» από την Τρίτη 15 έως και την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020, μέσα από την ομώνυμη εφαρμογή του. Το φεστιβάλ θα φιλοξενήσει 15.000 εθελοντικές δράσεις, προάγοντας την ευαισθητοποίηση σε ζητήματα αλληλεγγύης και ενεργής συμμετοχής των νέων, την αλλαγή νοοτροπίας μέσα από απλές καθημερινές πράξεις και την ένωση των ανθρώπων ανεξαρτήτως εθνικότητας, φύλου και ηλικίας.

Το CONNECTED WE STAND φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα πανευρωπαϊκό θεσμό, ο οποίος στοχεύει στην ανάδειξη του ενεργού πολίτη ως ασπίδα για την κοινωνία και τον εθελοντισμό. Παράλληλα, στόχος του είναι να διευρύνει ένα δίκτυο προβολής & προαγωγής του εθελοντικού κινήματος, με τη συμμετοχή & συνεργασία φορέων της Κοινωνίας των Πολιτών. Παράλληλα, στο διάστημα 15 ημερών θα φιλοξενηθούν περισσότερες από 100 δράσεις και θα συμμετέχουν πάνω από 70 φορείς της Κοινωνίας των Πολίτων.

Related Posts

Leave a comment