19th Ave New York, NY 95822, USA

ΖΩΔΙΑ: 02/04-08/04

Κριός
Η ξαφνική εμφάνιση στη ζωή σου ενός ατόμου θα σου φέρει αναταραχή, αφού θα μπεις στον πειρασμό να σκεφτείς σοβαρά ένα κοινό μέλλον. Παράλληλα, παλεύεις να κρατήσεις τα κερδισμένα και κεκτημένα, ενώ επιθυμείς αλλαγές που θα σε ωθήσουν κοινωνικά προς τα πάνω.
Ταύρος
Δεν βγήκες ατσαλάκωτος από την αντίθεση της κυβερνήτης σου Αφροδίτης με τον Ουρανό, ωστόσο τα προγνωστικά είναι αρκετά καλά. Θα προσπαθήσεις να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου απέναντι σε άτομα που σε έχουν παρεξηγήσει, όπως επίσης και θα σε απασχολήσουν καταστάσεις από το παρελθόν.
Δίδυμοι
Αυξημένες οι οικονομικές υποχρεώσεις λόγω οικογενειακών αναγκών και εσύ θα αποδείξεις πως είσαι εκεί για αυτούς που σε έχουν ανάγκη. Τα ερωτικά σου θέματα, πάλι βάρκα χωρίς κουπιά σε ταραγμένα νερά, αλλά τουλάχιστον θα έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις παλιά λάθη.

Καρκίνος

Είναι γεγονός πως θα υπάρξει μια στροφή προς την οικογένεια, στα πλαίσια αναζήτησης ενός συναισθηματικού καταφυγίου, αφού ένα πάγωμα στα ερωτικά σου τις μέρες αυτές θα το περάσεις. Επαγγελματικά όμως το σύμπαν σου δίνει πράσινη κάρτα, αφού σου φέρνει ευκαιρίες, τεστάροντας όμως τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες.
Λέων
Ο ψυχρός άνεμος που πνέει στα οικογενειακά σου σε προβληματίζει. Στα ερωτικά σου όμως είσαι έτη φωτός μπροστά, έχεις εμπνεύσεις που σε ξεσηκώνουν, μαγνητισμό που οδηγεί τους άλλους σε παραλήρημα και ευκαιρίες να ξεφύγεις από καταπιεστικές καταστάσεις.
Παρθένος
Είσαι σε φάση ανάρρωσης από το ξαφνικό οικονομικό στραπάτσο των τελευταίων ημερών.Αφού συνέλθεις από αυτό, τις μέρες που έρχονται θα ασχοληθείς με τις ίντριγκες και τη διχόνοια μέσα στην οικογένειά σου. Ερωτικά, ένας νέος έρωτας θα σε παρασύρει πέρα από τα μικροαστικά κλισέ. Δύσκολο για την Παρθένο, έτσι;
Ζυγός
Ευκαιρίες για επαγγελματική αναρρίχηση, διαπραγματεύσεις, νέα ξεκινήματα και κάποια σημαντική γνωριμία που ίσως επηρεάσει την μετέπειτα πορεία σου. Παράλληλα, σκέφτεσαι να ξεκινήσεις επαφές με εξωτερικό, να δημιουργήσεις σχέση από απόσταση ή να πάρεις ακόμα ένα πτυχίο.
Σκορπιός
Το ρίσκο της εβδομάδας εστιάζεται στα οικονομικά τα οποία όμως θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο και νικητή. Στον έρωτα είσαι από τους γερούς παίχτες, αφού δε θα λείψουν οι ευκαιρίες κάθε είδους και ειδικά αυτές που λόγω της ακαταλληλότητάς τους σε εξιτάρουν.
Τοξότης
Το ζωνάρι αμολητό, η νευρικότητα στα ύψη και η λίμπιντο στην κορυφή. Ο Άρης στο ζώδιο σου σε κρατά σε μια ασταμάτητη ανησυχία. Ωστόσο, μια χαρά προστατευμένος είσαι κοινωνικά, αφού με ευκολία θα βρεθείς σε γερούς, κλειστούς, κοινωνικούς κόλπους που θα σε στηρίξουν και θα σου μεταφέρουν ένα καινούργιο συναίσθημα θαλπωρής και προστασίας. Ισοδύναμο με αυτό του έρωτα σχεδόν…
Αιγόκερως
Κάποιες απώλειες μετράς τον τελευταίο καιρό, ειδικά σε φίλους και στα οικονομικά. Αυτό που θα σε απασχολήσει τη βδομάδα που έρχεται, είναι ο χειρισμός κάποιας μόνιμης σχέσης στη ζωή σου ή η δημιουργία ενός ολόδικού σου σπιτικού. Αυτό που δεν θα μπορέσεις όμως να χειριστείς είναι η υπερευαισθησία ενός δικού σου ατόμου.
Υδροχόος
Όλη σου την ενέργεια την δίνεις στο θέμα της εργασίας, προσπαθώντας να πετύχεις πιο δίκαιη αντιμετώπιση. Όσον αφορά τα ερωτικά, κάποιες ενοχές σέρνονται από το παρελθόν και κάποια μυστικά παιχνίδια παίζεις στο παρόν. Θέλεις να διαβάσεις τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου;
Ιχθείς
Ημέρες ρομαντισμού, φλερτ, ονειροπόλησης και αισιοδοξίας είναι αυτές που έρχονται. Μόνο που η σταθερότητα θα είναι κάτι το αλλόκοτο για σένα, αφού οι συναισθηματικές σου εναλλαγές θυμίζουν κλίμα τροπικό, με τον καύσωνα να διαδέχεται την καταιγίδα.
Πηγή: astrologos.gr

Related Posts

Leave a comment