Διακρίσεις

Η HandsUp από το πρώτο έτος ίδρυσης της κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα σε πολλές και σπουδαίες κοινωνικές εταιρείες και να κατακτήσει μία σειρά από τιμητικούς τίτλους που αναγνωρίζουν την δουλειά και το έργο της.

a) Η πρώτη μεγάλη επιτυχία της HandsUp ήρθε πριν ακόμα γίνει εταιρεία, με την εισαγωγή της στο καινοτόμο πρόγραμμα Νεανικής Επιχειρηματικότητας egg enter go grow. H Handsup ανάμεσα σε περισσότερες από 600 αιτήσεις νέων καινοτόμων ιδεών, κατάφερε να προκριθεί στις 30 επικρατέστερες και να παραμένει στο egg για 2 έτη. Τον πρώτο χρόνο ως αναπτυσσόμενη εταιρεία του προγράμματος και τον δεύτερο ως μέντορας σε νέας εισαχθείσες εταιρείες.

 

b) Η HandsUp το 2017 κατέκτησε το πρώτο βραβείο καλύτερης κοινωνικής εταιρείας και της δόθηκε η ευκαιρία ένα από τα ιδρυτικά της μέλη να ταξιδέψει και να εκπαιδευτεί σε αντίστοιχη κοινωνική εταιρεία στην Σκωτία.

 

c) Το 2018 επίσης η HandsUp αναδείχτηκε στα βραβεία Startupper ως η καλύτερη κοινωνική εταιρεία της χρονιάς με την στήριξη και την ψήφο του κοινού.

 

d) Στα ίδια βραβεία την 2η θέση κατέκτησε η Χαρά Στάθη μία εκ των ιδρυτών της εταιρείας, ως η καλύτερη γυναίκα Startupper της χρονιάς!

 

e) Το 2019 η HandsUp κατέκτησε silver βραβείο στα Hellenic Responsible Business Awards 2019 ως η καλύτερη κοινωνική εταιρεία στον τομέα της άρσης του κοινωνικού αποκλεισμού.

 

f) Το 2020 η HandsUp κατέκτησε ξανά το silver βραβείο στα Hellenic Responsible Business Awards 2020 ως η καλύτερη κοινωνική εταιρεία στον τομέα της άρσης του κοινωνικού αποκλεισμού.